Silo Today gesloten per 30 januari 2015

Aangezien het pand De Graansilo is verkocht in oktober ’14, heb ik besloten per 30 januari 2015 te stoppen met Silo Today. Dit was best een moeilijk besluit omdat Silo Today een fantastische plek is fijn om te zijn met veel regelmatig terugkerende heel aardige klanten, een prima omzet had en een heerlijk terras! Maar het vele werken, altijd staand en veel tilwerk en nooit ziek mogen zijn, hebben mij toch doen besluiten na dik zeven jaar met Silo Today te stoppen. Ik wil een ieder bedanken voor jullie regelmatige bezoekjes en leuke gesprekken! Aangezien ik nu een tijdje rust zal hebben ben ik me op het bezinnen wat in de toekomst te gaan doen, dit varieert van het schrijven van een kookboek of boek over Silo Today tot boekhouder (haha) je snapt daar ben ik nog even niet uit, maar ik zal het je zeker later weten als ik weer ‘in de horeca’ ga.

Ik hoop dat jullie snel een ander leuk adresje vinden in de Oosterpoort.

Tot ziens! Jose