Silo Today gesloten per 30 januari 2015

Aangezien het pand De Graansilo is verkocht in oktober ’14, heb ik besloten per 30 januari 2015 te stoppen met Silo Today. Dit was best een moeilijk besluit omdat Silo Today een fantastische plek is fijn om te zijn met veel regelmatig terugkerende heel aardige klanten, een prima omzet had en een heerlijk terras! Maar het vele werken, altijd staand en veel tilwerk en nooit ziek mogen zijn, hebben mij toch doen besluiten na dik zeven jaar met Silo Today te stoppen. Ik wil een ieder bedanken voor jullie regelmatige bezoekjes en leuke gesprekken! Aangezien ik nu een tijdje rust zal hebben ben ik me op het bezinnen wat in de toekomst te gaan doen, dit varieert van het schrijven van een kookboek of boek over Silo Today tot boekhouder (haha) je snapt daar ben ik nog even niet uit, maar ik zal het je zeker later weten als ik weer ‘in de horeca’ ga.

Ik hoop dat jullie snel een ander leuk adresje vinden in de Oosterpoort.

Tot ziens! Jose

Silo Sessions XXL 16,17 & 18 jan. 2014

Theater

Tijdens ESNS2014 Eurosonic / Noorderslag kunt u in de Graansilo, tegenover het Cultuur-centrum De Oosterpoort fantastische optredens in een zeer intieme sfeer, onder het genot van een hapje of drankje, beluisteren / bekijken. Kom langs en geniet, zodra de tijden bekend zijn zetten we de tijden online.

15 maart lezing Beatrice Boucher

Levensritme en cycli, astrologisch bekeken

Een van de basisprincipes van de astrologie is dat de ontwikkeling van bewustzijn door twaalf fases heen gaat. Dit 12-voudige ritme kunnen we praktisch toepassen op alle ervaringen van het leven. Bijvoorbeeld, in de processen die leiden tot het starten en ontwikkelen van een bedrijf, van een project, een idee, etc. De twaalf Dierenriemtekens zijn twaalf astrologische maanden en staan voor twaalf energieën die zich op zeer specifieke wijze manifesteren in het leven.

Tijdens de lezing zullen we  kennismaken met deze twaalf fases en ook met de symbolen waarmee astrologen werken en die twaalf menselijke archetypen beschrijven.

Het is mogelijk ‘s middags een mini-consult te boeken, u dient dan te beschikken over de exacte geboortetijd, -data en plaats. Voor meer informatie mail jose@silotoday.nl
De kosten voor deelname aan de lezing bedragen 5 euro (incl. kopje koffie).

Ook op zaterdag lunchen

carrot cake

Geitenkaas_honingWij zijn in 2014 ook op zaterdag geopend voor de lunch, borrel of high tea.
We zijn geopend van 11:00 tot 17:00. Op de overige dagen van de week (m.u.v. zondag) blijven we geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

 

Vernieuwde website gelanceerd!

silobb2

De nieuwe website van Silo Today staat online. U kunt online reserveren, meer informatie over evenementen vinden, foto’s bekijken en nog veel meer. Dat allemaal in een nieuw jasje natuurlijk. We zijn uiterst benieuwd wat u ervan vindt! Vertelt u het ons?